About

life as I know itAici sunt eu… doar eu… cu mine însumi. Hai, intră și plimbă-te prin labirintul gândurilor mele… Răsfoiește, citește și simte-te ca acasă… să zâmbești, să suspini, să trăiești împreună cu mine fiecare clipă de emoție ce stă ascunsă în sufletul meu. L-am deschis în fața ta, să-l mângâi când e necăjit, să-l încurajezi când e jucăuș și să-l temperezi când e nebunatic!

Daca vrei povestea mea intreaga, incepe de aici : Blind date . Daca vrei doar franturi rasfoieste dupa bunul tau plac. 

Incerc să-mi dau seama încontro mă îndrept, încotro mă poartă valurile vieții… Îmi place să-i accept provocările, să le trăiesc la maxim și să colecționez clipe fericite. 🙂

Advertisement

10 thoughts on “About

 1. Salut. Am citit toate postarile tale, am trait fiecare moment pe care l descrii tu aici cu toata pasiunea care arde in interiorul tau. Las o doza de endorfina aici si mai trec pe la tine. M am simtit bine ! Multumesc !

 2. Chiar bun. Cea ce am rasfoit pe saitul dvs. despre About | @soffys m-a surprins placut. Va felicit pentru conceperea soffyslife.wordpress.com, care e un site care merita cunoscuta.

 3. Hello! Am citit vreo 10 postari ale tale si trebuie sa recunosc ca ai ceva talent. In timp ce luam la cunostinta de sentimentele trupesti care te fac sa scrii, mi-am adus aminte ca am citit “Amintirile Verei Davadova, amanta lui Stalin”. Te-ai gandit sa scrii mai mult despre ei, despre cei care iti populeaza viata la drum de seara? Presupun ca numele lor sunt fictive. Mai cred ca si unele personaje sunt fictive. Asa ca nu se va prinde nimeni de adevar.:)

  • Hello. Eu acum te-am descoperit si inca citesc cu placere ce scrii. 😉
   Scriu cand imi vine inspiratia si am timpul necesar sa ii dau frau liber. As scrie poate mai mult daca as avea mai mult timp. E drept, numele sunt fictive. Personajele insa mai putin. Scriu doar despre persoanele care chiar si-au lasat amprenta in viata mea. Am eu ingerii si demonii mei, pe care poate la un moment dat ii voi descrie mai in detaliu. Dar tine de starea pe care o am. Plus ca mi-e teama sa nu fac cuiva rau cu prea multe detalii, chiar daca nu cred ca stie cineva dintre cei ce ma citesc, cine sunt eu cu adevarat. 😉
   M-ai facut curioasa cu cartea despre care spui… va fi pe lista mea de carti de citit. 🙂

 4. Pai sa citesti si apoi sa scrii, da? 🙂 Orice carte citita iti va popula si mai mult orizontul vietii tale. 180 de grade poti vedea fara sa-ti misti gatul. Ai 180 de pareri despre ce se intampla cu tine. Spor la viata. 🙂
  P.S. Cand am sa simt, am sa las o urma pe marginea vreunui articol.:)

  • Ai dreptate! Acum imi largesc orizontul cu 50 shades of Grey… inclusiv cu astfel de carti faci noi descoperiri in ce te priveste.

   P.S. Faptul ca citesti e mai important decat urmele pe care le lasi. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s