Teama ascunsa

image

Stateam in bucatarie si imi beam paharul de vin. Ma intrebam ca de obicei de ce de fiecare data cand sunt in preajma lui simt acea stanjeneala si tensiune in acelasi timp? Parca de fiecare data ne vedem pt prima data si ma simt timida, incitata si super curioasa… Sunt ca si un copil care asteapta surpriza de Craciun. Si imi simt inima in gat si pantecul incordat, iar fluturii fac hora in stomacul meu.

Tocmai luam o noua gura de vin, cand a iesit el din baie, doar in blugi. Privirea mi-a fugit rapid pe toate liniile trupului lui, insistand pe muschii frumos lucrati din zona pieptului si a abdomenului. Am inghitit in sec si am zambit incurcata. In timp ce el se apropia “amenintator” de mine, priveam timid cum se pierdea in V, in jos pe pantec, linia mai pronuntata a muschilor abdominali. Imi zambea, cu promisiuni ascunse in priviri. S-a apropiat, mi-a luat paharul din mana si l-a pus langa chiuveta, apoi m-a ridicat si m-a pus pe masa, desfacandu-mi picioarele si strecurandu-se intre ele. M-a tras cat mai aproape de el, si-a infipt degetele in parul meu si in urmatoarea secunda ma pierdeam in sarutul lui. Simteam deja cum ma scurg. Imi plimbam degetele pe trupul lui, rememorand fiecare linie, fiecare curba musculara. “Ce dor mi-a fost!” a suierat intr-un geamat surd! Gura lui imi spunea prin sarut tot dorul strans, degetele lui redescopereau fiecare particica a trupului meu care il cauta cu ardoare. Fiecare atingere, fiecare sarut, fiecare geamat ardea de intensitatea emotiilor stranse de atata timp. Gusta din mine cu pofta! Ma infruptam din el cu nesat! Ne impleteam atingerile, ne sorbeam geamatele, ne abandonam in extaz…

Acum stau, la ceas tarziu in noapte, si imagini sacadate imi trec prin minte si mi se opresc in pantec. Resimt fizic durerea dorului, parca ma arde carnea pe mine. Inchid ochii si ma las dusa de retrairea clipelor petrecute impreuna! Si ma intreb daca ar trebui sa ma bucur sau sa ma speriu ca urmatoarele 3 saptamani va fi singur prin preajma?

4 thoughts on “Teama ascunsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s