Pasi timizi

ImageSimt ca vrei sa te deschizi. Simt ca vrei sa-mi spui. Dar nu te incurajez. Nu fac pasi inspre tine. Te las sa te apropii singur, daca asta simti. Timid, cu aluzii, cu jumatati de ganduri, jumatati de dorinte, micsorezi distanta dintre sufletele noastre. Ai deschis temator pumnul, cu degetele intinse inspre mine in chemare, dar n-ai intins inca mana ca sa ma ajungi. Iti vad verigheta pe deget si zambesc amar. Sunt aici, nu ma misc, te ascult, te astept. Dar trebuie sa faci singur acesti pasi. Trebuie sa inveti sa ai incredere ca lucrurile nu se vor schimba, chiar daca ii faci.

Cand eu am vrut sa urlu ai tacut. Cand am simtit nevoia sa-ti spun m-ai ignorat. Experientele trecute te-au speriat si ai preferat sa ramana totul nespus. Insa ti-am mai spus, nu port vina tuturor femeilor din viata ta. Pana acum ti-am demonstrat de nenumarate ori ca sunt altfel. Acum cred ca te-ai convins.

Si vrei sa-mi spui ce simti. Vrei sa-mi faci zilele mai frumoase. Te enerveaza distanta dintre noi. Vrei sa prind primul avion spre tine. Vrei sa ma tii in brate sa adorm. Vrei sa ne bem cafeaua impreuna, in camera ce miroase a morning sex. Vrei tot ce nu putem avea. Si e ok. Asta nu schimba nimic. Decat descatuseaza sentimentele prea mult inchise.

6 thoughts on “Pasi timizi

  1. Acum intrebarea e: iti place gandul ca esti amanta lui sau gandul ca ar putea sa iti ofere candva aceeasi dragoste care o ofera nevestei lui? Sau speranta te impinge la acel gand ca poate intr-o zi va fi intru totul al tau? Uneori trebuie sa vezi lucrurile din perspectiva chiar daca esti indragostita pana peste cap.

    • Nu mi-l doresc intr-o zi intru totul al meu. Dar am avut momente cand mi-am dorit sa strig/strige in gura mare ce simt/simte. Apoi am realizat ca ar fi cea mai mare greseala. Nu ar face altceva decat sa ingreuneze zborul nostru impreuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s