Tornada D.

haos

Cred ca ar trebui sa-l numesc tornada D. 🙂 A intrat in sufletul meu, a intors totul pe dos si a plecat, lasand un haos de nedescris in urma lui. Din aceasta poveste am ramas cu amintirile si cu acelasi prieten bun, cu care imi “beau cafeaua” in majoritatea diminetilor, povestind ca de obicei, dar fara sa spunem nimic, lasand doar sufletele sa danseze in continuare, tinandu-se de mana. Nu s-a schimbat mai nimic, decat ca acum impartasim aceeasi taina, pe care nu ne-o divulgam nici macar noua, de teama sa nu ne inghita cu totul. Tacerea pare sa spuna mai mult decat mii de cuvinte.

Si uite asa .. am ajuns din nou sa tac, atunci cand tot ce imi venea sa fac era sa urlu! Sa-mi strig sentimentele sa le auda toata lumea!  Ziceam ca nu voi mai face aceeasi greseala. Ziceam ca nu voi mai dansa dupa cum canta el… Dar ce poti face cand e singurul cantec pe care-l auzi? Majoritatea barbatilor prefera sa nu vorbeasca despre  sentimente. Nu am inteles niciodata de ce. Sa tii in tine cele mai frumoase emotii, sa nu le impartasesti, ca sa creezi altele…

Poate aici ma ajutati si voi sa inteleg, caci pe mine ma depaseste situatia. Ce aveti impresia ca pierdeti daca spuneti ceea ce e oricum evident ca simtiti?

Problema este ca m-am molipsit si eu de la voi. Imi zicea o prietena zilele trecute ca simt ca un barbat. Adica nu-mi mai exprim sentimentele, evit sa ma implic prea mult, ma multumesc doar cu placerea fizica si nu cer mai mult de atat. Asa ca am nevoie sa inteleg, ca sa pot sa ma vindec. ;;)

8 thoughts on “Tornada D.

  1. Cam aşa se întâmplă întotdeauna, vine tornada, lasă un haos total şi pleacă…. apoi trebuie să vină un “ajutor umanitar”, ce vrea musai să repare tot şi nu prea reuşeşte, rănile sunt prea adânci… şi în final ajunge haosul peste tot…

  2. Nu vedem viitorul, nu suntem indurmati asa cum trebuie. Poate nici calauza noastra nu stie unde trebuie sa ne duca. Lipseste siguranta, si nimeni nu vrea sa traiasca asa, la nesfarsit.

    • Cat timp evitam sa ne implicam si sa ne exteriorizam, siguranta nu are cum sa apara. Totul e la voia intamplarii, totul e relativ, totul e superficial. Implicarea nu-ti aduce siguranta, insa iti poate lumina directia spre viitor. 🙂

  3. Si cand stai sa te gandesti asa la barbati realizezi ce viata trista au. Ce bine ca nu sunt barbat. Sunt un indragostit, un visator, un observator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s