Dor…

dorDor… de mine, de el… de noi… Mi-e dor de dor… Mi-e dor de ce n-am trait, de ce ma asteapta… de ce nu se intampla… Sufletul mi-e plin… de fericire! Fericire ca traiesc, ca simt ceea ce simt, ca existi, ca exista, ca toate imi dau un sentiment de familiar… E greu sa explic… dar poate sa-ti fie dor de doua persoane in acelasi timp…!? De prezent si de viitor… De ce simti si de ce ai putea simti… De trairi si de asteptari… de este si de va fi… Esti contra-cronomentru si trebuie doar sa te deschizi si sa lasi sa vina la tine tot ce e frumos! Sa iei cu bratele deschise ce ti se ofera, sa le pui intr-un colt de suflet si sa le pretuiesti ca pe o comoara. Indiferent ce se va intampla apoi… cum va continua… sau cum se va termina. Astea nu conteaza! Traiesti aici si acum, caci astfel de clipe nu vin de multe ori in viata. Cand se termina, iti culegi bucatile de suflet, le ungi cu amintiri, le infasori in melancolie si le lasi sa se reintregeasca. Vei ramane cu sufletul plin de ceea ce ai trait, chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp.

Daca ai avea de ales intre a trai ceva frumos, chiar daca stii ca se va termina sau a nu trai deloc acea experienta… ce ai face?

4 thoughts on “Dor…

  1. Alegi sa traiesti experienta. Desi se spune ca ideea ca o poi trai e mai intensa ca experienta in sine.
    Ca o dragoste imposibila pe care nu o duci la final, sa nu se piarda. O rupi la mijloc,sa mori, sa te tarasti pe jos dupa ce faci asta. Pentru ca, mai apoi, sa te intorci cu aceeasi dragoste catre iubirea aia, sa o poti oferi fara suferinta. Numeste-o si prietenie, dar e mult mai mult.

  2. Ce te-ar opri sa nu traiesti acea experienta? Codurile morale? Nah. Dupa cum spune Ralph Waldo Emerson: “Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.” – Atunci cand vei ajunge sa ai propriile tale coduri morale, atunci vei stii cine esti si unde vrei sa ajungi. Sorry daca am deviat un pic de la subiect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s