Sanse la fericire…

S-a intors… m-a sunat… n-am reusit nicicum sa ne intalnim. Am simtit in vocea lui atata entuziasm cand m-a auzit, ca mi-a tresarit inima. Vocea lui calda si calma imi dadea fiori, ca de obicei.  M-a invitat vineri la cina, dar a trebuit sa plec in capitala. Parea asa dezamagit… ca parca m-am simtit vinovata. Am povestit in schimb la telefon muuult. Am reusit sa-l intreb, printre altele, ce s-a schimbat de la destainuirile noastre. Mi-a spus: “viziunea mea asupra vietii!”. N-am inteles si mi-a explicat:

– Inainte mi se parea ca toate lucrurile au un sens, ca si cum totul trebuie sa fie intr-un anumit fel, sa respecte anumite reguli. Acum mi-am dat seama ca daca nu-ti depasesti limitele, nu poti sa zici niciodata ca traiesti cu adevarat, nu ajungi niciodata sa te cunosti intru totul! Traind ingradit in regulile societatii, poti pierde chiar esenta, fara macar sa-ti dai seama de asta. Toata viata mea mi-am construit ziduri, m-am ascuns in spatele lor, spunand ca morala si etica nu-mi permite sa fac diverse lucruri. Insa acum realizez ca m-am mintit singur, m-am limitat, fara sa imi dau sansa sa ma descopar cu adevarat.

– Atatea ai dedus tu din discutia noastra? 🙂

– Atata am dedus eu din toata relatia cu tine. M-a frapat lejeritatea cu care vorbeai despre diverse lucruri, libertatea pe care ti-o permiteai in diverse situatii… Se simte ca nu ai sfori care sa te joace… Se simte ca nu te sperie nimic… Se simte ca traiesti din plin! Totul reflecta naturalete la tine. Nu faci nimic fortat. Si asta imi place cel mai mult. 🙂

Adevarul este ca fac tot timpul cam ceea ce simt si vreau. Nu vad de ce sa ma las condusa de societate. Nu societatea traieste cu efectele, ci eu. Asa ca mai bine sa suport consecintele, facand ce si cum vreau, decat sa suport consecintele traind dupa niste reguli care nu ma definesc.Dar zi-mi, daca ti s-a schimbat viziunea… te vei schimba si tu?

– Asta este ideea, nu stiu insa daca imi iese. :))

– Daca ai nevoie de ajutor, sunt aici… Deja sunt experta in astea! 🙂)

– Mi-e si frica sa ma gandesc ce ma asteapta. 🙂)

– Atata incredere ai in mine?

– Incredere in tine? Niciodata! Cum sa crezi o femeie care a iubit alta femeie? 😛

– Hmmm… deci te-a afectat putin…

– Nu m-a afectat. M-a speriat!! ;))

– De ce?

– Nu e de ajuns ca am toti barbatii concurenti! Cu tine trebuie sa am grija si la femei. 🙂)

– Mda… asta cam asa e… :))

– Adica inca te intereseaza femeile?

– Adica nu spun nu unei experiente interesante. 😛

– Mda… imi amintesc… tu traiesti totul… din plin. 😉

– De ce nu? Viata ne ofera sanse la fericire… daca nu profitam de ele.. mai putem sa spunem ca suntem corecti cu noi insine?

– Ciudata filosofie de viata ai! 🙂

– Iti placeeee… sunt convinsa ca ti-ar placea sa fii o musca in camera mea!! :))

– Vrei calule ovaz?? 🙂) Gata, ma retrag ca o iau razna!… O seara faina, distractie la capitala si… te astept la cina cand te intorci!

– Multumesc si… am inteles, sa traiti! 😉

 

 

One thought on “Sanse la fericire…

  1. “Inainte mi se parea ca toate lucrurile au un sens…sa respecte anumite reguli”. Daca tipul asta isi va da seama vreodata de sensul lucrurilor nevazute din jurul lui, cum ii influenteaza viata constant dupa regula universului si il va si accepta, atunci va ajunge departe cu tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s