Heart rules!

M-am liniștit. Mi-au trecut nervii. Vroiam să dau înapoi, dar cineva mi-a amintit că poveștile rămase neterminate tind să ne bântuie. Ceea ce e foarte adevărat. Așa că, m-am recules, bucățică cu bucățică, m-am scuturat de praf și am hotărât să mai dau o șansă acestei povești, dar de data aceasta fără să mai stau în stand by. Îmi trăiesc viața în continuare și las „destinul” să-și facă treaba.

Și destinul exact asta a făcut! Acum 2 zile am primit mail de la el: „You’ve got IM. Pls read it!” Scurt și la obiect! Doar că mi-a trebuit puțin să-mi amintesc că IM înseamnă instant message și să realizez că e vorba de messenger. Nu l-am mai folosit nici nu mai știu de când! Așa că am intrat pe messenger:
<em>- Știu că n-am jucat corect… Știu că te-ai supărat… Știu că nu mai vrei să vorbești cu mine. Dar nu puteam să plec fără să-ti mai simt o dată gustul! Să îl port cu mine peste mări și țări, să am o amintire vie de la tine. Și în același timp, să îți las și ție promisiunea a cum poate fi, când va fi! Mă ierți?</em>
Hmmmmmm…. Ce altceva aș putea face? Doar am citit rândurile de la el și am simțit fiori în stomac! Pot să stau în cap… dar omul ăsta tot mă are la degetul mic. Tot acum 2 zile mi-a zis cineva: „dacă vrei să fii fericită, ascultă-ți inima, dacă vrei să-ți fie bine, ascultă-ți rațiunea…” Bine punctat! Doar că am o singură viață! Așa că: inima conduce!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s